Ο Στέρλινγκ φέρνει 550 παιδιά στο Γουέμπλεϊ!

Ο διεθνής Άγγλος χαφ της Μάντσεστερ Σίτι κάνει δώρο στους μαθητές του σχολείου του τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας!

Ο Στέρλινγκ φέρνει 550 παιδιά στο Γουέμπλεϊ!

Σε μία ιδιαίτερη και σίγουρα αξιέπαινη κίνηση προέβη ο Ραχίμ Στέρλινγκ, η οποία δείχνει την ευαισθησία του για τα παιδιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρθηκε να καλύψει εξολοκλήρου τα έξοδα μετακίνησης και παρακολούθησης του ερχόμενου αγώνα με την Μπράιτον από 550 μαθητές!

Το εν λόγω παιχνίδι είναι ο ένας από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας και θα διεξαχθεί το Σάββατο (6/4) στο Γουέμπλεϊ. Ο Στέρλινγκ λοιπόν είπε να... σκοράρει και εκτός γηπέδων, αναλαμβάνοντας μια πρωτοβουλία που αξίζει συγχαρητηρίων.

Για την ακρίβεια, αποφάσισε να πληρώσει από την τσέπη του τα χρήματα που αντιστοιχούν όχι μόνο στη μεταφορά 550 παιδιών από το σχολείο της ιδιαίτερης πατρίδας του, στο οποίο πήγαινε κι εκείνος, αλλά και στα εισιτήρια για την παρακολούθηση της πολύ σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

Η γενναιοδωρία του διεθνούς επιθετικού χαφ των πρωταθλητών Αγγλίας, ο οποίος παρά την «εκτόξευσή» του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα δεν φαίνεται να ξεχνάει τις ρίζες του, θα δώσει ανυπολόγιστη χαρά σε εκατοντάδες μαθητές, που θα βιώσουν μία εμπειρία ζωής καθισμένοι στις εξέδρες του θρυλικού λονδρέζικου γηπέδου...