Χωρίς Μοράτα η Ατλέτικο κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ισπανός επιθετικός υπέστη διάστρεμμα και θα απουσιάσει από το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος των «ροχιμπλάνκος» κόντρα στους «μπλαουγκράνα»

Χωρίς Μοράτα η Ατλέτικο κόντρα στην Μπαρτσελόνα

«Τρίτωσε» το… κακό για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Σα να μην έφταναν τα προβλήματα τραυματισμών των Ντιέγκο Κόστα και Τομά Λεμάρ, οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν πλέον και τον Άλβαρο Μοράτα.

Ο Ισπανός επιθετικός υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής νικηφόρας (2-0) αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο τη Ζιρόνα για την 30η αγωνιστική της Primera Division και όπως έγινε γνωστό, θα απουσιάσει από το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος των μαδριλένων με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».

Ο διεθνής φορ είχε ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της Ατλέτικο, αλλά λίγο πριν το φινάλε (85’) τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι δίνοντας τη θέση του στον Χουανφράν.

Υπενθυμίζεται πως η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division και απέχει οχτώ πόντους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο θεσμό.