Απειλές θανάτου στον Πεντρόσα επειδή ζήτησε τη φανέλα του Μέσι!

O 20χρονος αμυντικός της Εσπανιόλ έχει γίνει στόχος διαδικτυακών επιθέσεων λόγω της κίνησής του μετά το ματς με τη Μπαρτσελόνα, ενώ έμεινε και εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τρίτης (2/4) με τη Χετάφε!

Απειλές θανάτου στον Πεντρόσα επειδή ζήτησε τη φανέλα του Μέσι!

Τι το ήθελε ο Αντριά Πεντρόσα να ζητήσει από τον Λιονέλ Μέσι να ανταλλάξουν φανέλες μετά το τέλος της πρόσφατης αναμέτρησης της Εσπανιόλ με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου;

Ο 20χρονος μπακ βρήκε τον... μπελά του από μερίδα οπαδών των «περικίτος», οι οποίοι εξαγριώθηκαν από την κίνησή του και προχώρησαν σε διαδικτυακές επιθέσεις στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, οι οπαδοί έφτασαν στο σημείο να του στείλουν απειλές για τη ζωή του στο ίντερνετ, καθώς «τόλμησε» να ζητήσει τη φανέλα παίκτη που αγωνίζεται στη «μισητή» Μπαρτσελόνα!

Πέρα από αυτό, η όλη υπόθεση επηρέασε και αγωνιστικά τον Πεντρόσα, καθώς ύστερα από οπαδική απαίτηση ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Τρίτης (2/4) με αντίπαλο τη Χετάφε.

Βεβαίως ο σύλλογος δεν έχει επιβεβαιώσει σε καμία περίπτωση ότι η απόφαση του κόουτς Ρούμπι έχει σχέση με τους οπαδούς και το συμβάν με τον Μέσι, όμως ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού...

Το... κερασάκι στην τούρτα, πάντως, έβαλαν οπαδοί της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι ζήτησαν από τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να προχωρήσει στην... απόκτηση του Πεντρόσα!