Ξέχασε να πει πολλά ο Οτζίτζα

Ο Βέλγος χαφ μίλησε για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, αλλά γι’ ακόμα μία φορά δεν αναφέρθηκε στα δικά του τερτίπια.

Ξέχασε να πει πολλά ο Οτζίτζα

Για το ταλέντο του Οτζίτζα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα, αλλά από την άλλη επιβεβαίωσε όλους εκείνους που επέμεναν ότι είναι γυρολόγος και παίκτης που κάθε χρόνο αλλάζει ομάδες. Ο Βέλγος σε νέες δηλώσεις στην πατρίδα του αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την ομάδα του Πειραιά. Στάθηκε στο γεγονός ότι έκανε προπονήσεις μόνος του και σε ένα πρόστιμο που του επέβαλλε η διοίκηση.

Ο Οτζίτζα, ωστόσο ξέχασε γι’ ακόμα μία φορά να αναφερθεί στα δικά του λάθη. Δεν είπε ποτέ για τα παραπανίσια του κιλά, αλλά ούτε και για το γεγονός ότι πήγε και έκανε εμφύτευση μαλλιών και έχασε ματς, διότι δεν μπορούσε να κάνει κεφαλιές.

Κατά τα άλλα ο Οφόε που αγωνίζεται πλέον στη Γάνδη τόνισε: «Για δύο μήνες έκανα ατομικές προπονήσεις με έναν Βραζιλιάνο συμπαίκτη μου. Μία φορά την εβδομάδα κάναμε προπόνηση με μπάλα. Ήταν δύσκολο για μένα», ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά στο θέμα με την επιβολή προστίμου ο Οτζίτζα επισήμανε: «Πήρα οκτώ το πρωί ένα e-mail που μου έλεγε να συναντηθώ με τον πρόεδρο στις 9. Το είδα το e-mail αυτό στις 10. Μετά μου επιβλήθηκε ένα πρόστιμο 10.000 ευρώ. Ήταν ένα πρόστιμο που δεν προβλεπόταν και δεν νομίζω ότι ήταν σωστό και... νόμιμο. Μίλησα με τους ανθρώπους μου για το θέμα αυτό. Ήταν ένα οικονομικό θέμα που έπρεπε να ξεκαθαριστεί».