Πάει για ματαίωση το φιλικό Παρτιζάν-ΑΕΚ υπό το φόβο των... Σέρβων!

Δεν θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν το ματς των δύο ομάδων, το οποίο θα γινόταν στο πλαίσιο της επετείου 20 χρόνων από το φιλικό του 1999 στο Βελιγράδι.

Πάει για ματαίωση το φιλικό Παρτιζάν-ΑΕΚ υπό το φόβο των... Σέρβων!
Άδικα φαίνεται πως περιμένει το φιλικό με την Παρτιζάν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ...

Παρότι αρχικά φαινόταν ειλημμένη απόφαση, εντούτοις το φιλικό της ΑΕΚ με την Παρτιζάν όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να διεξαχθεί.

Αρχικά οι δύο σύλλογοι έκαναν σκέψεις να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό παιχνίδι στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 20ής επετείου από το ματς του 1999, το οποίο είχε γίνει κάτω από Νατοϊκούς βομβαρδισμούς.

Μάλιστα γι' αυτό τον λόγο συναντήθηκαν πριν από μερικές μέρες ο Σέρβος πρέσβης στην Ελλάδα, Ντούσαν Σπασόγεβιτς, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου.

Το σχέδιο, όμως, φαίνεται να «ναυαγεί» οριστικά μετά τις αντιδράσεις που εξέφρασε μερίδα οπαδών τόσο της ΑΕΚ όσο και της Παρτιζάν.

Δεδομένου και ότι οι φανατικοί φίλοι της σερβικής ομάδας είναι αδελφοποιημένοι με τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ, οι δύο πλευρές φαίνεται πως αποφάσισαν τη ματαίωση του φιλικού, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν... ευτράπελα.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι οπαδοί της Παρτιζάν μετείχαν -μαζί με αντίστοιχους του ΠΑΟΚ- και στα αιματηρά επεισόδια του τελικού Κυπέλλου του 2017 στο Πανθεσσαλικό στάδιο...