Δεν του «έκατσε» η Έμπολι του Νικολάου

Ο 21χρονος στόπερ δεν έχει καταφέρει να παίξει ακόμη στην ιταλική ομάδα και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στο ρόστερ.

Δεν του «έκατσε» η Έμπολι του Νικολάου

Τον Γενάρη έφυγαν δύο πιτσιρικάδες, δύο παιδιά που προέρχονται από τις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες, για το εξωτερικό προκειμένου να πάρουν μία πρώτη γεύση από κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά κυρίως για να πάρουν τον χρόνο συμμετοχής που δεν θα έβρισκαν στον Ολυμπιακό.

Ο μεν Μάριος Βρουσάι διαπρέπει στην Βίλεμ. Αντιθέτως, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχε ονειρευτεί ο Δημήτρης Νικολάου. Ο 21χρονος στόπερ έφυγε δανεικός για το Καμπιονάτο.

Αφού δεν του «έκατσε» η περίπτωση της Ουντινέζε το καλοκαίρι για κάποια διαδικαστικά θέματα, τελικά έξι μήνες αργότερα μετακόμισε στην Σέριε Α, αλλά για λογαριασμό της Έμπολι.

Το κακό λοιπόν είναι ότι ο Νικολάου ακόμη δεν έχει «γράψει» συμμετοχή με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας. Από τα τέλη Γενάρη που βρίσκεται στην Ιταλία, έχει δει ένα παιχνίδι από την εξέδρα και άλλα επτά από τον πάγκο.

Απομένουν ακόμη 10 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος και η Έμπολι παλεύει για την παραμονή της στην Σέριε Α. Σύμφωνα με τα γειτονικά ΜΜΕ, ο Νικολάου δύσκολα θα παραμείνει στην Έμπολι και τη νέα σεζόν, αναφέροντας ότι όλα δείχνουν πώς θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στο ρόστερ της νέας περιόδου.