Ανσαριφάρντ: «Θέλει χρόνο για να προσαρμοστείς στην Championship»

Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού μίλησε για τις δυσκολίες προσαρμογής που υπάρχουν στο αγγλικό πρωτάθλημα και δήλωσε αποφασισμένος να δώσει μάχη για θέση βασικού στη Νότιγχαμ.

Ανσαριφάρντ: «Θέλει χρόνο για να προσαρμοστείς στην Championship»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ παραδέχεται πως η προσαρμογή σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Championship χρειάζεται αρκετό χρόνο, ωστόσο ο ίδιος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, ώστε να εξασφαλίσει μια θέση στο βασικό σχήμα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 28χρονος στράικερ, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Φόρεστ τον περασμένο Νοέμβριο ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έχει συμπληρώσει 9 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα και αφού πέτυχε το παρθενικό του γκολ σε βάρος της Χαλ πριν από ένα 10ήμερο, ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός στο πρόσφατο ματς με την Άστον Βίλα.

«Αρχίζω και συνηθίζω τη λίγκα και όντως θέλει χρόνο για να προσαρμοστείς, διότι πρόκειται για ένα αρκετά διαφορετικό πρωτάθλημα σε σχέση με άλλες χώρες. Πιστεύω ότι θα συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος», είπε αρχικά ο Καρίμ, για να προσθέσει:

«Μου κόστισε και το Κύπελλο Ασίας, με το οποίο έχασα περίπου 5 μήνες, ενώ όταν επέστρεψα είχε αλλάξει και ο προπονητής. Δεν είχα συνεργαστεί ξανά μαζί του, συνεπώς έπρεπε να συνεχίσω να βάζω τα δυνατά μου στις προπονήσεις και να του δείξω τι μπορώ να κάνω».