Σενάρια Ίντερ - Τζέκο και ανταλλαγή Ικάρντι - Ντιμπαλά

Η αποχώρηση του Ικάρντι αναμένεται να φέρει... ντόμινο εξελίξεων, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Σενάρια Ίντερ - Τζέκο και ανταλλαγή Ικάρντι - Ντιμπαλά

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις των Μάουρο Ικάρντι και Ίντερ έχουν οδηγηθεί σε ρήξη και η παραμονή του Αργεντινού στην ομάδα του Μιλάνο φαντάζει δύσκολη την δεδομένη στιγμή.

Μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Αργεντινού άσου, ωστόσο, δεν θα επηρεάσει μόνο τους «νερατζούρι» αλλά θα φέρει και ντόμινο εξελίξεων στη Serie A.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Gazzetta Dello Sport", η Ίντερ βρίσκεται σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Ικάρντι και μέχρι στιγμής ξεχωρίζει η περίπτωση του Έντιν Τζέκο.

Μάλιστα, οι «νερατζούρι» φέρεται να έχει πραγματοποιήσει επαφές τόσο με τον 26χρονο Βόσνιο, όσο και με την Ρόμα, η οποία είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει για ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ.

Πέρα από το παραπάνω σενάριο, υπάρχει και αυτό της ανταλλαγής του Πάουλο Ντιμπάλα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ιθύνοντες της Ίντερ σκέφτονται την παραχώρηση του Ικάρντι στην Γιουβέντους, με τον άσο των «μπιανκονέρι» να πηγαίνει στο Μιλάνο.

Ωστόσο, το δεύτερο σενάριο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, αφού ο Ντιμπάλα αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων συλλόγων από όλη την Ευρώπη.