Πήρε εξιτήριο ο Οσπίνα

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Νταβίντ Οσπίνα, ο οποίος κατέρρευσε στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης της Νάπολι με την Ουντινέζε στο «Σαν Πάολο», και πάει «πολύ καλύτερα», όπως ανακοίνωσε σήμερα η σύζυγός του.

Πήρε εξιτήριο ο Οσπίνα

«Ο Νταβίντ πάει πολύ καλύτερα, είμαστε ήδη στο σπίτι μας λίγο πιο ήσυχοι και περιμένουμε ότι το σοκ έχει περάσει εντελώς» έγραψε -ανάμεσα σε άλλα- η Τζέσι Στέρλινγκ στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του τερματοφύλακα των «παρτενοπέι» που κάθεται σε ένα κρεβάτι και περιστοιχίζεται από τα δύο παιδιά του, ενώ το δεξί μέρος από το μέτωπό του καλύπτεται από έναν επίδεσμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κολομβιανός γκολκίπερ τραυματίστηκε στο κεφάλι στο 5ο λεπτό του αγώνα, μετά από μία σύγκρουση με τον επιθετικό της Ουντινέζε, Ιγκνάσιο Πουσέτο, αλλά παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο αφού του τοποθετήθηκε επίδεσμος.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους κι ενώ η μπάλα παιζόταν μακριά από την περιοχή της Νάπολι, ο διεθνής πορτιέρε σωριάστηκε αναίσθητος στο χορτάρι, προκαλώντας τρόμο σε συμπαίκτες, αντιπάλους και φιλάθλους στο «Σαν Πάολο».

Σύμφωνα με τον πατέρα του, Ερνάν Οσπίνα, ο τερματοφύλακας της Νάπολι αναμένεται να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα δεκαπενθήμερο.