Στις 22 Μαρτίου αποφυλακίζεται ο Ανταμ Τζόνσον

Ο Άνταμ Τζόνσον θα αποφυλακιστεί στις 22 Μαρτίου, μετά την ποινή που του είχε επιβληθεί από τις αγγλικές αρχές για φυλάκιση έξι ετών. 

Στις 22 Μαρτίου αποφυλακίζεται ο Ανταμ Τζόνσον

Ο Άγγλος άσος Άνταμ Τζόνσον βρέθηκε στην φυλακή, καταδικασμένος σε ποινή έξι ετών, καθώς κρίθηκε ένοχος για σεξουαλικά αδικήματα, στα οποία ενεπλάκη ένα 15χρονο κορίτσι. Ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Αγγλίας μεσοεπιθετικός, τέθηκε υπό αυστηρή επιτήρηση, αφού εκείνη την εποχή, υπήρχαν ενδείξεις πως είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Όπως ανέφεραν, τον Μάρτιο του 2017, τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Τζόνσον που εξέτιε την ποινή του στη φυλακή του Ντονκάστερ, είχε εχθρική αντιμετώπιση από τους συγκρατούμενούς τους, και σύμφωνα με τους οικείους του, είχε εκφράσει την επιθυμία να βάλει τέλος στην ζωή του, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρχών.

Όλα αυτά, πλέον, ανήκουν στο παρελθόν, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαρτίου, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα αποφυλακισθεί και μάλιστα, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα. Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του, έχουν δείξει ομάδες από την Κίνα και την Ινδία.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο Τζόνσον θα μείνει στο σπίτι που αγόρασε έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ και θα τον περιμένουν η αδελφή του, Φαγέ, που στάθηκε δίπλα του σε όλη την διάρκεια της περιπέτειας του, αλλά και η κόρη του, Αϊλα.

Ο Τζόνσον, ο οποίος έχει φορέσει 12 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, άρχισε την καριέρα του στην Μίντλεσμπρο, ενώ αγωνίστηκε ακόμη στην Μάντσεστερ Σίτι, πριν ενταχθεί, το 2012, στο δυναμικό της Σάντερλαντ με τετραετές συμβόλαιο έναντι 10 εκατομμυρίων λιρών. Ήταν βασικός στις «μαύρες γάτες» έως την έναρξη της δίκης του και σκόραρε στην τελευταία εμφάνισή του, στην ισοπαλία 2-2 με τη Λίβερπουλ, τον Φεβρουάριο του 2016.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ