Διαψεύδει ο ατζέντης του Μπέιλ τα περί αποχώρησης από τη Ρεάλ

Ο μάνατζερ του Ουαλού επιθετικού, Τζόναθαν Μπαρνέτ, ξεκαθάρισε πως πρόθεση του πελάτη του είναι να παραμείνει στους «μερένχες» για το υπόλοιπο της καριέρας του

Διαψεύδει ο ατζέντης του Μπέιλ τα περί αποχώρησης από τη Ρεάλ

Μία απάντηση στα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, έδωσε ο ατζέντης του Ουαλού επιθετικού, Τζόναθαν Μπαρνέτ. Ο διεθνής άσος έχει δεχτεί σκληρή κριτική την εφετινή σεζόν για τις εμφανίσεις του στους «μερένχες» και παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποτελεί σύντομα παρελθόν από το σύλλογο, ο μάνατζέρ του υπογράμμισε πως πρόθεση του πελάτη του είναι να παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Είναι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για το υπόλοιπο της καριέρας του. Θα μιλήσει με τον Ζιντάν και μετά θα δούμε στο φινάλε της περιόδου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε ο Μπέιλ με τον Ζιντάν: «Ο Γκάρεθ ήθελε να παίξει με έναν συγκεκριμένο τρόπο και ο Ζιντάν με έναν άλλο. Αυτό ήταν το πρόβλημα και με την πάροδο του χρόνου άρχισε να γίνεται χειρότερο. Αν αφήσεις τον Μπέιλ να παίξει με τον τρόπο που θέλει, τότε μπορεί να κάνει πράγματα ανάλογα με αυτά που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι ακόμα μεγάλο ταλέντο. Είναι πολύ δυνατός. Τον έχουν κατηγορήσει για πολλά πράγματα που δεν ισχύουν».