Νέο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μάρκο Μάριν

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Νέο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μάρκο Μάριν

Νέο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα υπέγραψε ο Μάρκο Μάριν, ο οποίο θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα του Βελιγραδίου μέχρι το 2021. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής πολύ καλής πορείας των «ερυθρόλευκων».

Το συμβόλαιο του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2020, όμως, η ομάδα του Βελιγραδίου φρόντισε να «δέσει» τον Γερμανό άσο κάνοντας του επέκταση. Ήδη είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Σύλλογοι από τη Γερμανία και την Κίνα έριχναν ματιές προς τον Μάρκο Μάριν και γι’ αυτό ο Ερυθρός Αστέρας φρόντισε να τον «δέσει» για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Θυμίζουμε πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν υπολογιζόταν το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων που γίνονταν στην ομάδα αποτέλεσε παρελθόν.

Με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ο Μάρκο Μάριν τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 30χρονος άσος έχει σκοράρει τέσσερις φορές και έχει εννιά ασίστ και θεωρείται ένα από τα πλέον βασικά στελέχη της ομάδας του Μιλόγεβιτς.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα…