Mάρτιν Ο Νιλ σε Μαρινάκη: «Ξέχασε τον Ολυμπιακό!»

O προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάρτιν Ο΄Νιλ έμεινε ενθουσιασμένος από τη γνωριμία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Mάρτιν Ο Νιλ σε Μαρινάκη: «Ξέχασε τον Ολυμπιακό!»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε το Σάββατο (9/3) στο Νότιγχαμ και παρακολούθησε τη Φόρεστ για πρώτη φορά σε εντός έδρας αναμέτρηση στον αγώνα της με τη Χαλ (3-0).

Κατά την παραμονή του στην Αγγλία ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ είχε συνάντηση με τον Ιρλανδό τεχνικό ο οποίος αντικατέστησε πριν από λίγο καιρό τον Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της Νότιγχαμ.

Ο Ο' Νιλ έδειξε ενθουσιασμένος από τη γνωριμία με τον Μαρινάκη. Αργότερα αποκάλυψε ένα μέρος του περιεχομένου της συζήτησης που είχε με το «αφεντικό» του κλαμπ.

«Του ζητήσαμε να έρθει ξανά και να ξεχάσει τον Ολυμπιακό...» είπε μεταξύ άλλων αστειευόμενος ο Ο΄Νιλ. Οι δυο άνδρες συζήτησαν και για τα μεταγραφικά της Νότιγχαμ τώρα που βρίσκεται ξανά κοντά στα πλέι-οφ της Championship.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στη μάχη αλλά μιλήσαμε και για τα μεταγραφικά. Είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε» είπε ο Ιρλανδός προπονητής. Και συνέχισε αναφερόμενος στον Μαρινάκη:

«Θέλει να μας βοηθήσει και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Ήρθε την Παρασκευή και μιλήσαμε. Ήταν σε καλή διάθεση. Πιστεύω πως βλέποντας το παιχνίδι ευχαριστήθηκε με τα τρία γκολ. Κατέβηκε μετά κάτω και μας έδωσε συγχαρητήρια. Αυτό ήταν πολύ ευχάριστο» είπε.