Βλέπει Νότιγχαμ ο Μαρινάκης - Για πρώτη φορά στο City Ground

Το γήπεδο που σύμφωνα με τους Άγγλους θα είναι ένα νέο Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο.

Βλέπει Νότιγχαμ ο Μαρινάκης - Για πρώτη φορά στο City Ground

Στο Νότιγχαμ βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στο γήπεδο σε εντός έδρας αγώνα της Φόρεστ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην πόλη όπου είχε τις απαιτούμενες επαφές για τα σχέδια εν όψει της επικείμενης ανακατασκευής του γηπέδου της Φόρεστ.

Το απόγευμα, στις 17:00, αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο για να δει τον αγώνα με τη Χαλ. Θα είναιη πρώτη φορά που θα βρεθεί στο γήπεδο σε αγώνα της πρώτης ομάδας. Μέχρι τώρα έχει παρακολουθήσει αγώνα της Κ-23 στο City Ground αλλά ποτέ της πρώτης ομάδας, την οποία έχει δει μόνο εκτός έδρας. Βρέθηκε άλλωστε στο γήπεδο και στον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι για το Κύπελλο.

Όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση για την ανακατασκευή του συγκεκριμένου γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το γήπεδο θα είναι κατάμεστο όπως άλλωστε συμβαίνει στα περισσότερα εντός έδρας ματς της Νότιγχαμ.

Η nottinghampost αναφέρει σήμερα ότι τα σχέδια για το νέο γήπεδο είναι σχεδόν έτοιμα και ότι αυτό θα μοιάζει πάρα πολύ με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Επίσης ότι ο προϋπολογισμός του έργου δεν έχει γίνει επισήμως γνωστός αλλά αναμένεται να είναι από 40 έως 50 εκατομμύρια λίρες. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2020.