Μετράει μέρες ο Σολάρι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο 42χρονος θα βρίσκεται στον πάγκο της «μερένχες» για το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ, ωστόσο πολύ σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το πόστο του

Μετράει μέρες ο Σολάρι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Μετρημένες φαίνεται ότι είναι οι μέρες του Σαντιάγκο Σολάρι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Έπειτα από την κάκιστη πορεία των «μερένχες» την εφετινή αγωνιστική περίοδο και τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Champions League, η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου είναι έτοιμη να πάρει άμεσα αποφάσεις ώστε να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο 42χρονος αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή κανονικά στον πάγκο της «βασίλισσας» για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αυτό, όμως, εκτιμάται πως θα είναι και το τελευταίο του ματς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να επιστρέφει στο σύλλογο της Μαδρίτης, ενώ σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» ο Πορτογάλος ενδέχεται να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα και πριν το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως υποστηρίζει η «Marca», «πηγές» εκ των έσω της «βασίλισσας» διαψεύδουν ότι έχει ήδη υπάρξει επαφή με τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο άλλες υποστηρίζουν πως «τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτή τη στιγμή».