Σάρι: «Είμαι βέβαιος για την παραμονή μου»

Πεπεισμένος ότι θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και την επόμενη περίοδο παρουσιάστηκε ο Ιταλός τεχνικός

Σάρι: «Είμαι βέβαιος για την παραμονή μου»

Σίγουρος για την παραμονή του στην Τσέλσι και την επόμενη περίοδο παρουσιάστηκε ο Μαουρίτσιο Σάρι. Οι «μπλε» δεν έχουν ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά τους την τρέχουσα σεζόν, με αποτέλεσμα ο Ιταλός τεχνικός να βρεθεί στο επίκεντρο σκληρής κριτικής. Φήμες στο Νησί υποστηρίζουν πως 60χρονος θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο του Λονδίνου στο φινάλε της περιόδου, ωστόσο ο ίδιος σε δηλώσεις του δεν φαίνεται να ανησυχεί για τη θέση του.

«Προσπαθούμε να οργανώσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο την προετοιμασία της επόμενης σεζόν. Έχω ξαναπεί πως δεν έχει σημασία αν θα είμαι εδώ του χρόνου. Σημασία έχουν τα αποτελέσματα», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Τώρα, αυτό που έχει σημασία είναι τo Europa League. Αυτή τη στιγμή, η Ντιναμό Κιέβου είναι τα πάντα. Είμαι βέβαιος για την παραμονή μου, αλλιώς δεν θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θα πρέπει να σκέφτομαι καθ’ αυτόν τον τρόπο αν θέλω να δουλέψω σωστά».

Υπενθυμίζεται πως η Τσέλσι βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από το πέρας 29 αγωνιστικών στην κατηγορία, ενώ στα τέλη του περασμένου μηνός ηττήθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Σίτι.