Δυσαρέσκεια στην Μπάγερν με Λεβ

Οι Βαυαροί με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τη χρονική συγκυρία της απόφασης του εκλέκτορα της εθνικής Γερμανίας να αποκλείσει τους Μίλερ, Χούμελς και Μπόατενγκ

Δυσαρέσκεια στην Μπάγερν με Λεβ

Ενοχλημένη με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, για τη χρονική συγκυρία της απόφασής του να αποκλείσει τους Τόμας Μίλερ, Ματς Χούμελς και Ζερόμ Μπόατενγκ από τα «πάντσερ» εμφανίστηκε η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί με ανακοίνωσή τους αναφέρθηκαν στο σχετικό θέμα, το οποίο μάλιστα είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μόλις ημέρες πριν τον αγώνα ρεβάνς με την Λίβερπουλ για τη φάση των «16» του Champions League.

«Κατά βάση, δεν σχολιάζουμε τις αθλητικές αποφάσεις ενός ομοσπονδιακού προπονητή, αφού η στελέχωση της εθνικής ομάδας είναι αποκλειστικά ευθύνη του Γιόακιμ Λεβ. Όμως, πιστεύουμε ότι η χρονική στιγμή και οι συνθήκες της ανακοίνωσης αυτής της απόφασης στους παίκτες και στο κοινό, προκαλούν ερωτηματικά», τόνισε αρχικά η Μπάγερν.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το τελευταίο ματς της εθνικής Γερμανίας διεξήχθη στις 19 Νοεμβρίου του 2018. Το γεγονός ότι οι παίκτες και το κοινό ενημερώθηκαν τρεις μήνες αργότερα και πριν από τα ματς με τη Λίβερπουλ και ένα κρίσιμο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Βόλφσμπουργκ μας ενοχλεί πάρα πολύ. Επιπρόσθετα, είμαστε έκπληκτοι ότι αυτό συνέβη χθες από μία μη επίσημη επίσκεψη του Γιόακιμ Λεβ και Όλιβερ Μπίρχοφ».

Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ είχαν μείνει στο «λευκό» 0-0 στο «Άνφιλντ» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Champions League, ενώ ο επαναληπτικός των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος την επόμενη εβδομάδα (13/03) στο Μόναχο.