Κλοπ: «Δεν θα τα παρατήσουμε»

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League

Κλοπ: «Δεν θα τα παρατήσουμε»

Την αισιοδοξία του ότι η Λίβερπουλ θα καταφέρει να προσπεράσει τη Μάντσεστερ Σίτι και θα επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Είμαστε θετικοί! Γιατί όχι άλλωστε; Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πολλά μπορούν να συμβούν. Αυτό που μας έφερε εδώ, να διεκδικούμε τον τίτλο, είναι η σταθερότητα που επέδειξαν τα παιδιά», τόνισε ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων» και συνέχισε: «Είναι δύσκολο να μας νικήσει κάποια ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Και το κρατήσαμε αυτό, παρά τα δύσκολα παιχνίδια που είχαμε. Έπρεπε όμως αυτά τα ματς να τα… τελειώσουμε, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις- όπως με την Έβερτον- δεν το κάναμε. Η Πρέμιερ Λιγκ πλέον άλλαξε. Αυτή τη στιγμή πέσαμε δεύτεροι και η Σίτι είναι πρώτη. Η χρονιά, όμως, δεν έχει τελειώσει και δεν θα τα παρατήσουμε».

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, με εννέα αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της τρέχουσας περιόδου.