Αμορός: «Πολλά τα 15 εκατομμυρία ευρώ για τον Μήτρογλου»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ διαφωνεί με το ποσό που δαπάνησαν οι Μασσαλοί για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. 

Αμορός: «Πολλά τα 15 εκατομμυρία ευρώ για τον Μήτρογλου»

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν μπόρεσε να καθιερωθεί με την φανέλα της Μαρσέιγ κάτι που οδήγησε την ομάδα της Μασσαλίας να τον παραχωρήσει δανεικό στην Γαλατάσαραϊ.

Ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας ωστόσο τα γαλλικά Μέσα δεν σταματούν να γράφουν για τον «πιστολέρο» ο οποίος αποκτήθηκε από τους «γαλάζιους» έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο παλαίμαχος άσος της Μαρσέιγ, Μανουέλ Αμορός σχολίασε την απόφαση της ομάδας να αγοράσει τον Έλληνα διεθνή λέγοντας πως το ποσό που δαπανήθηκε ήταν υπερβολικό.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ο Θουμπιθαρέτα δεν έχει την απόλυτη δύναμη. Ποιος δίνει εντολές; Ο Γκαρσία. Εκείνος φέρνει τους παίκτες που θέλει. Ένας ατζέντης φίλος μου πρότεινε πολλούς επιθετικούς στον Θουμπιθαρέτα και κατέληξαν στον Μήτρογλου.

Ποιος πήρε τον Μήτρογλου; Ο Γκαρσία τον πήρε και δεν φοβάμαι να το πω. Έδωσαν 15 εκατ. ευρώ, μπόνους και κράτησαν το 50% για την μεταπώληση του προσφέροντας του τεράστιο συμβόλαιο. Για αυτά που έκανε ο Μήτρογλου δεν είναι νορμάλ όλο αυτό».