Μουρίνιο: «Η Ίντερ ήταν ιδανικός σύλλογος για 'μενα, απέρριψα ήδη μια πρόταση»

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε σε δηλώσεις ότι δεν θα πήγαινε σε μια ομάδα χωρίς φιλοδοξία, ενώ χαρακτήρισε τους «νερατζούρι» ως «ιδανικό σύλλογο».

Μουρίνιο: «Η Ίντερ ήταν ιδανικός σύλλογος για 'μενα, απέρριψα ήδη μια πρόταση»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε την Ίντερ ως την «ιδανική ομάδα» που εργάστηκε στην διάρκεια της καριέρα του, ενώ αποκάλυψε πως ήδη έχει απορρίψει μία πρόταση, επιθυμώντας να παραμείνει στο ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

«Δεν θα πήγαινα σε μια ομάδα χωρίς φιλοδοξία, απέρριψα μια προσοδοφόρα πρόταση γιατί θέλω ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Ο ιδανικός σύλλογος ήταν αυτό που είχα στην Ίντερ, ένας σύλλογος με φιλοδοξία και με ανθρώπους με τους οποίους ήθελα να δουλέψω και μου άρεσε να δουλεύω», είπε σε συνέντευξή του στην «Telegraph».

«Οι άνθρωποι λένε ότι μαθαίνεις περισσότερα από την ήττα, ίσως υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό, αλλά φυσικό μου περιβάλλον είναι η νίκη. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω κερδίσει ένα τρόπαιο για 18 μήνες. Οι παίκτες είναι άνθρωποι που δουλεύουν καλά μαζί, που μοιράζονται ιδέες. Αυτό είναι το βασικό πράγμα, τώρα έχετε μια γενιά παικτών που δεν είναι απλώς παίκτες, έρχονται με όλο το πακέτο: μάνατζερ, οικογένεια, διευθυντής επικοινωνίας», πρόσθεσε ο Πορτογάλος προπονητής.