O Μουρίνιο στηρίζει τον Κεπά! (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο DAZN πως συμφωνεί με την κίνηση του Κέπα να μην βγει από τον αγωνιστικό χώρο όταν του έδωσε εντολή ο Μαουρίτσιο Σάρι.

O Μουρίνιο στηρίζει τον Κεπά! (vid)

Πρώτο θέμα έχει γίνει από χτες το βράδυ (24/2), ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Κέπα Αριθαμπαλάγκα, ο οποίος αρνήθηκε να γίνει αλλαγή στον τελικό του Καραμπάο Καπ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πρώην τεχνικός των "μπλε", Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο DAZN, και ανέφερε πως υποστηρίζει τον Ισπανό τερματοφύλακα, δηλώνοντας πως ήθελε να δείξει την προσωπικότητά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ο γκολκίπερ θέλει να δείξει την προσωπικότητά του, την αυτοπεποίθησή του, θέλει να δείξει πως είναι εκεί και θέλει να είναι στα πέναλτι και να κάνει αποκρούσεις και μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει να δείχνει ο παίκτης πως έχει προσωπικότητα, δεν πρέπει όμως να αφήνει τον προπονητή και τον βοηθό προπονητή σε μία τέτοια περίπλοκη κατάσταση. Αυτό με στενοχωρεί. Άφησε επίσης σε πολύ άβολη θέση τον συμπαίκτη του που ήταν έτοιμος να μπει στο ματς και δεν ευθυνόταν στο παραμικρό για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί».

Νικήτρια του τελικού ήταν η Σίτι, η οποία επικράτησε 4-3 στα πέναλτι, μετά το τελικό 0-0.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Μουρίνιο: