Διεθνής κατακραυγή για το επεισόδιο Κεπά - Σάρι

Η ενέργεια του Κεπά, να αρνηθεί να αντικατασταθεί, όπως αποφάσισε ο Μαουρίτσιο Σάρι στα τελευταία λεπτά του τελικού για το League Cup, επισκίασε ακόμα και την κατάκτηση του τίτλου από την Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις εξηγήσεις για...παρεξήγηση που έδωσαν ο δύο πρωταγωνιστές.

Διεθνής κατακραυγή για το επεισόδιο Κεπά - Σάρι

Στην Αγγλία έχουν προκληθεί μεγάλες αντιδράσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό, πως ο Κρις Σάτον μέσα από την Daily Mail, τόνισε ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψει στην Τσέλσι. Κορυφαίες εφημερίδες στον κόσμο έγραψαν:

The Times: «Ο Κεπά ντροπιάζει τον σύλλογο και τον Σάρι»: «Έγινε ευρέως προφανές ότι οι παίκτες πιστεύουν πως έχουν περισσότερη δύναμη από τον Σάρι. Ο Κεπά τον ταπείνωσε, ντρόπιασε τον εαυτό του και η ομάδα του. Πρέπει να τιμωρηθεί, είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέπεται όχι μόνο για την Τσέλσι, αλλά συνολικά για το παιχνίδι».

Daily Mail: Ο Κρις Σάτον, πρώην ποδοσφαιριστής και αρθρογράφος της εφημερίδας έγραψε: «Ήταν ντροπή, δεν πρέπει ποτέ να παίξει ξανά για την Τσέλσι».

Guardian: «Αναρχία στην Τσέλσι»: «Ο Σάρι σχεδόν εξοργισμένος αφού ο Κεπά αρνείται να αντικατασταθεί. Εξέγερση».

Daily Telegraph: «Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι υπονομεύει τον προπονητή του, με μια εξαιρετική επίδειξη δύναμης του ποδοσφαιριστή».

Daily Mirror:. «Εξέγερση»: «Ανταρσία από τον Κεπά».

A Bola: «Απίστευτο! Δεν ξανάγινε! Ο Κεπά αρνείται να αντικατασταθεί και θυμώνει τον Σάρι».

Record: «Η σκηνή που άφησε άφωνη την Αγγλία».

Bild: «Τρέλα στο Λονδίνο. Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι αρνείται να αντικατασταθεί, σε αντίθεση με τις εντολές του προπονητή του...».

L'Εquipe: «Ο Κεπά αρνείται την αντικατάσταση πριν από τα πέναλτι και ο Σάρι εκρήγνυται, μια εκπληκτική σκηνή».

Από την δική του μεριά, ο Τζον Τέρι τάχθηκε στο πλευρό του Σάρι: «Οταν σου ζητά ο προπονητής σου να γίνεις αλλαγή, πρέπει να πειθαρχείς και να δείχνεις σεβασμό. Μετά μπορείς να συζητήσεις γι' αυτό. Είναι κρίμα γιατί αυτό το συμβάν επισκίασε μια καλή εμφάνιση.»