Απίστευτο: Ο Σάρι ζητούσε στον Κέπα να γίνει αλλαγή κι εκείνος δεν έβγαινε απ’ το γήπεδο (pic+vid)

Μοναδικές στιγμές στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας: Δεν δεχόταν να αποχωρήσει ο πορτιέρο της Τσέλσι και ο προπονητής τους έξαλλος τράβηξε προς τα αποδυτήρια!

Απίστευτο: Ο Σάρι ζητούσε στον Κέπα να γίνει αλλαγή κι εκείνος δεν έβγαινε απ’ το γήπεδο (pic+vid)

Όλα τα είχε ο τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας: Παράταση, πέναλτι, παράδοξα…

Λίγο πριν το τέλος της παράτασης ο Μαουρίτσιο Σάρι σηκώνει τον Γουίλι Καμπαγέρο για να αντικαταστήσει τον Αριθαμπαλάγκα Κέπα, ο οποίος κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους της παράτασης είχε δεχθεί δύο φορές ιατρική βοήθεια λόγω τραυματισμού.

Μόλις όμως ο πορτιέρο της Τσέλσι αντιλήφθηκε πως καλούνταν να γίνει αλλαγή, άρχισε να κάνει νοήματα προς τον πάγκο της ομάδας του πως είναι καλά και να μην τον αντικαταστήσουν. Ο προπονητής του όμως επέμενε, προφανώς σκεπτόμενος τη διαδικασία των πέναλτι που όλα έδειχναν πως θα ακολουθούσε.

Ο Κέπα όμως ήταν ανένδοτος. Παρά την οργή του Σάρι δεν έβγαινε από το γήπεδο! «Όχι, όχι, είμαι καλά, όλα εντάξει», φώναζε προς τον πάγκο της Τσέλσι και για σχεδόν πέντε λεπτά επικράτησε μπάχαλο. Ο τεχνικός των λονδρέζων επέμενε, αλλά το ίδιο έκανε και ο ποδοσφαιριστής του.

Ο Καμπαγέρο που είχε πάρει τη θέση του στο κέντρο του γηπέδου χοροπηδούσε για να παραμένει ζεστός, ευελπιστώντας πως ο συμπαίκτης του θα αποχωρήσει από το γήπεδο.

Ο διαιτητής κι αυτός απελπισμένος με όσα διαδραματίζονταν πήγε πρώτα στον Κέπα και έπειτα στον Σάρι για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Τελικά η αλλαγή ματαιώθηκε και εκνευρισμένος ο προπονητής της Τσέλσι πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια! Στο παρά ένα όμως το μετάνιωσε και επέστρεψε στον πάγκο του.

Δείτε το βίντεο: