Γκολ... ποίημα ο Κασάμι. Με απευθείας κόρνερ - Δείτε το (vid)

Ο μέσος που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Ελβετίας.

Γκολ... ποίημα ο Κασάμι. Με απευθείας κόρνερ - Δείτε το (vid)

Απ' το καλό στο καλύτερο τα πηγαίνει ο Παϊτίμ Κασάμι με τη φανέλα της Σιόν. Ο μέσος που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Χθες μάλιστα πέτυχε δύο γκολ στην εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με σκορ 2-2 απέναντι στη Σεν Γκάλεν. Το ένα από αυτά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ο Κασάμι κατάφερε να σκοράρει με ένα από τα οκτώ κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Ελβετός μέσος είναι ο πρώτος σκόρερ της Σιόν στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει πετύχει ήδη 7 γκολ, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 10 τέρματα. Μέχρι τώρα έχει 24 συμμετοχές και εκτός από τα γκολ που έχει πετύχει, έχει μοιράσει και τέσσερις 4 ασίστ.

Χθες, σκόραρε με απευθείας κόρνερ στο 24' με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του αμυντικού της Σεν Γκάλεν, Μούσα Νουχού να αποκρούσει. Με τα γκολ αυτά ο Κασάμι έδωσε δύο φορές στην ομάδα του το προβάδισμα, όχι όμως και τη νίκη καθώς και τις δύο φορές, η Σεν Γκάλεν βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση.

Το δεδομένο είναι ότι με δύο γκολ, ο Κασάμι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Είναι η δεύτερη φορά φέτος που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Είχε πετύχει δύο γκολ και πάλι κόντρα στη Σεν Γκάλεν, στο Κύπελλο όμως με την ομάδα του τότε να επικρατεί με 1-2. Η Σιόν βρίσκεται σχεδόν στη μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Ελβετίας.

Δείτε το βίντεο που ο ίδιος έβαλε στα social media: