Πωλητήριο της Ρεάλ στον Μπέιλ, σε εγρήγορση η Γιουνάιτεντ για τον Ουαλό!

Η τιμή-«μαμούθ» που απαιτεί η ομάδα της Μαδρίτης για την παραχώρηση του Μπέιλ και το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για την απόκτησή του.

Πωλητήριο της Ρεάλ στον Μπέιλ, σε εγρήγορση η Γιουνάιτεντ για τον Ουαλό!

Πωλητήριο ύψους 131 εκατομμυρίων λιρών (περισσότερα από 150 εκ. ευρώ) φέρεται να έχει βάλει η Ρεάλ Μαδρίτης για έναν από τους σταρ της ομάδας, τον Γκάρεθ Μπέιλ!

Αυτό προκύπτει από ρεπορτάζ ισπανικών Μέσων, όπως το τηλεοπτικό δίκτυο Telemadrid, σύμφωνα με το οποίο ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να πει το «ναι» για την παραχώρηση του Ουαλού επιθετικού, εφόσον η πρόταση που θα προκύψει είναι θελκτική και κυμαίνεται γύρω από το προαναφερθέν ποσό.

Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για δυσκολίες του Μπέιλ στις σχέσεις με τους συμπαίκτες του, ενώ αναφέρουν και την πιθανή τιμωρία του με 12 αγωνιστικές για τη χειρονομία του στους οπαδούς της Ατλέτικο, στο προ ημερών νικηφόρο μαδριλένικο ντέρμπι.

Μάλιστα, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται σε... μεταγραφικό συναγερμό, καθώς το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Μπέιλ είναι δεδομένο. Εξελίξεις προσεχώς...