Ο Τοροσίδης μιλάει για τον Βαλβέρδε και την κόντρα του με τη Ρόμα

Ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του μιλάει για την κλήρωση της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα.

Ο Τοροσίδης μιλάει για τον Βαλβέρδε και την κόντρα του με τη Ρόμα

Το Σάββατο το μεσημέρι η Μπολόνια φιλοξενεί τη Ρόμα για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ένα ματς που έχει ελληνικό ενδιαφέρον. Δεν αναφερόμαστε, ωστόσο, στον Κώστα Μανωλά, αλλά στον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος θα βρεθεί αντίπαλος με την πρώην ομάδα του. Ο «Τόρο» θα έχει απέναντι του και τον καλό του φίλο Μανωλά, όμως, τα ιταλικά Μέσα έχουν εστιάσει στην κόντρα του με τους «τζιαλορόσι».

Ο «Τόρο» μίλησε στην ιστοσελίδα forzaroma.info για το ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του τονίζοντας: «Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις από τη Ρόμα», είπε αρχικά ο Έλληνας διεθνής και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Τζέκο και είπε: «Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, αλλά ήταν λάθος να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν. Θα μπορούσα να αναφέρω τουλάχιστον 20 παίκτες της Ρόμα που είναι επικίνδυνοι. Είναι μία ισχυρή ομάδα σε όλες τις γραμμές. Στην άμυνα έχει τον Μανωλά, στη μεσαία γραμμή είναι ο Ναϊγκολάν, ο οποίος έχει ηγετική θέση στην ομάδα, ενώ μη ξεχνάμε τον Περότι και τον Ελ Σαραουί».

Ο Τοροσίδης μίλησε και για την κλήρωση του Champions League που έφερε τη Ρόμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα. «Είναι μία πολύ δύσκολη κλήρωση. Όλοι γνωρίζουν πως η Μπαρτσελόνα είναι ίσως η ισχυρότερη ομάδα του κόσμου, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Θα είναι σημαντικό να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη, αφού η ρεβάνς θα γίνει στο Ολυμπίκο», σχολίασε ο «Τόρο».

Οι Ιταλοί δεν γινόταν να μη του ζητήσουν την άποψη του και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Έλληνας αμυντικός τόνισε: «Συνεργαστήκαμε στον Ολυμπιακό και τον ξέρω καλά. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, μεγάλης αξίας και το δικαιούται που βρίσκεται στον πάγκο μίας τόσο μεγάλης ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τοροσίδης.