Ο Μαρσέλο ονειρεύεται την Γιουβέντους

Ο Μαρσέλο είναι ο μεγάλος μεταγραφικός «καημός» της Γιουβέντους για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Μαρσέλο ονειρεύεται την Γιουβέντους

Ο Βραζιλιάνος σταρ θέλει ν' αλλάξει ομάδα και έχει εκφράσει στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης την επιθυμία να μετακομίσει στην Ιταλία και στο Τορίνο, όπου θα βρει τον καλό του φίλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος, μάλιστα, διαδραματίζει και το ρόλο του «μεσάζοντα», προσπαθώντας να πείσει τον διεθνή άσο να τον ακολουθήσει στη Serie A.

Τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως η «Γηραιά Κυρία» έχει βρει τη φόρμουλα για την απόκτηση του Μαρσέλο, καθώς προτίθεται να πουλήσει τον Αλεξ Σάντρο, πιθανότατα σε ομάδα της Premier League, με Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρονται, και θα προσφέρει περίπου 50 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα για τον 30χρονο διεθνή άσο, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σταρ είναι δυσαρεστημένος, λόγω της έντονης κριτικής που του ασκείται από τους φιλάθλους της διάσημης ισπανικής ομάδας. Μάλιστα ο Μαρσέλο είχε χθες συνάντηση με τον σύμβουλο του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, Χοσέ Ανχελ Σάντσεθ, και συζήτησαν τα παράπονα του, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν πως ο διεθνής μπακ αποκάλυψε πως θέλει να φύγει από το «Μπερναμπέου».