Τον απέβαλε δύο φορές λόγω… VAR

Απίστευτη η απόφαση του διαιτητή στο Λέγκια Βαρσοβίας-Κρακόβια, που έστειλε στα αποδυτήρια τον Ρεμί, τον κάλεσε πίσω και τον έδιωξε ξανά!

 Τον απέβαλε δύο φορές λόγω… VAR

VAR το… μεγαλείο σου! Το είδαμε κι αυτό με τη χρήση του Video Assistant Referee: Να αποβάλει διαιτητής με δεύτερη κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστή, να βλέπει το βίντεο δευτερόλεπτα έπειτα για να σιγουρευτεί για την απόφασή του και να τον καλεί να επιστρέψει για να του ξανά δείξει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη!

Φοβερά πράγματα, με το VAR να αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο χρήσιμο και πολύτιμο είναι.

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν στην αναμέτρηση της Λέγκια Βαρσοβίας με την Κρακόβια. Ο ρέφερι δεν αντιλήφθηκε αρχικά το εξαιρετικά επικίνδυνο παίξιμο του Ουιλιάμ Ρεμί, που πάτησε τον αντίπαλό του όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος και έτσι μετά το ριπλέι στο VAR τον κάλεσε πίσω και τον ξανά έδιωξε με απευθείας κόκκινη!

Όταν μάλιστα ο Ρεμί είδε τον διαιτητή να τον καλεί, πίστεψε ότι η νέα του απόφαση ήταν να μην τον τιμωρήσει και όρμησε στο γήπεδο για να ξανά πάρει τη θέση του στο παιχνίδι. Αμέσως όμως ο άρχοντας του αγώνα τον επανέφερε και του έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, οριστικά αυτή τη φορά.

Για την ιστορία, η Κρακόβια επικράτησε 2-0 της Λέγκια στη Βαρσοβία.