Ο Μαλεζάνι θυμάται... τα «μπινελίκια» και δίνει εξηγήσεις 13 χρόνια μετά

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν... οινοποιός, μιλά για τη θητεία του στους «πράσινους», τις νέες του ασχολίες και την... ποδηλασία.

Ο Μαλεζάνι θυμάται... τα «μπινελίκια» και δίνει εξηγήσεις 13 χρόνια μετά

Ο 63χρονος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους, μίλησε για την νέα του ασχολία, την οινοποιία, καθώς και για το κρυφό του χόμπι... την ποδηλασία.

Σαφώς, δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στην... περίφημη συνέντευξη του 2005, έπειτα από το ματς της τότε ομάδας του με τον Ηρακλή, με τις ατάκες του να... μένουν στην ιστορία.

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Ιταλού πρώην προπονητή:

«Πάντα λέω αυτό που σκέφτομαι. Σιχαίνομαι τους υποκριτές του ποδοσφαίρου. Πάνω απ' όλα, τους επικριτές αυτών που προσπαθούν να δουλέψουν εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις ικανότητές τους. Στον Παναθηναϊκό οι προπονητές άλλαζαν σαν τα χαρτομάντιλα. Την πρώτη χρονιά τερματίσαμε δεύτεροι, μπήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρετε ότι με εμάς είχε ''βαπτιστεί'' ο Μέσι (σ.σ.: είχε πετύχει το πρώτο γκολ του στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Παναθηναϊκό το 2005); Ακόμα θυμάμαι εκείνο το ματς της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό μου. Είδα τον Μέσι, τον Τσάβι, τον Ινιέστα, τον Ετό να μπαίνουν στο γήπεδο και είπα στον εαυτό μου: αυτοί είναι μία ομάδα μικρόσωμων. Αλλά έπαιζαν θεϊκό ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, ακόμα κι εμείς που δουλεύαμε 24 ώρες τη μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Θυμηθείτε τις... «μοναδικές» δηλώσεις του: