Η μητέρα του Τζανιόλο βάζει «στοπ» στα σχόλια των επικριτών της

Την ώρα που ο Νικολό Ζανιόλο γράφει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Ρόμα, τα φώτα πέφτουν (και) πάνω στην πανέμορφη μητέρα του η οποία δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να εκτεθεί στα social media.

Η μητέρα του Τζανιόλο βάζει «στοπ» στα σχόλια των επικριτών της

Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Πόρτο έγινε ο νεαρότερος παίκτης που σκοράρει δύο γκολ σε ματς Champions League, όμως τη... μισή του δόξα κλέβει η μητέρα του η οποία «αναστατώνει» με τις φωτογραφίες της τα social media.

Κι αν φαντάζεστε ότι η κυρία Φραντσέσκα Κόστα είναι σαν τις κοπέλες που ποστάρουν συνεχώς μισόγυμνες και προκλητικές φωτογραφίες, κάνετε λάθος. Η μητέρα του Τζανιόλο είναι αυτό που λέμε «σικάτη γυναίκα», πανέμορφη, με στυλ και χάρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

...?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη francescacosta (@frac77) στις

Το γεγονός ότι διατηρεί έναν από τους πλέον πολυσύχναστους λογαριασμούς του ιταλικού Instagram, άνοιξε μεγάλη συζήτηση στη γείτονα χώρα για το κατά πόσο είναι σωστή η έκθεσή της στα social media. Μάλιστα, υπήρξαν Μέσα που μετέδωσαν και την ενόχληση του Νικόλο, ωστόσο η ίδια τα διαψεύδει:

«Δεν κάνω κάτι κακό, εγώ πόσταρα φωτογραφίες ακόμα και όταν ουδείς γνώριζε την ύπαρξη του Τζανιόλο. Δεν τον ενοχλεί τον Νικολό, δεν είναι αλήθεια όσα γράφτηκαν. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύω δεν μειώνουν το γεγονός πως είμαι μητέρα», είπε η κυρία Φραντσέσκα και οι ακόλουθοί της στο Instagram ένιωσαν μια ανακούφιση που θα συνεχίσουν να την απολαμβάνουν διαδικτυακά...