Πως σχολίασαν οι οπαδοί της Νότιγχαμ την γκολάρα του Ζιλ Ντίας με τη Ντιναμό Κιέβου (pics)

Το θαυμάσιο γκολ που σημείωσε ο Ζιλ Ντίας εναντίον της Ντιναμό Κιέβου για το Europa League έγινε θέμα συζήτησης και ανάμεσα στους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πως σχολίασαν οι οπαδοί της Νότιγχαμ την γκολάρα του Ζιλ Ντίας με τη Ντιναμό Κιέβου (pics)

Ο Ζιλ Ντίας δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην 11αδα της Νότιγχαμ Φόρεστ και δόθηκε δανεικός στη Μονακό (από όπου κατέληξε στον Ολυμπιακό). Έχοντας σκοράρει δύο φορές σε τέσσερις εμφανίσεις του με τους ερυθρόλευκους έκανε τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας να τον... θυμηθούν.

Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να του δοθεί περισσότερος χρόνος στη Νότιγχαμ. Το ταλέντο του ήταν εμφανές. Απλώς δεν του πήγαινε το πρωτάθλημα της Championship, λένε.

Εκείνο που βασικά του έλειπε ήταν η φυσική δύναμη με αποτέλεσμα να μην αντέχει στα τζαρτζαρίσματα που στην κατηγορία αυτή ήταν ιδιαίτερα δυνατά.

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ, βλέποντας, το καταπληκτικό γκολ στον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου, έκαναν διάφορα σχόλια στο twitter Ιδού μερικά από αυτά.

«Ήταν προφανές ότι είχε πολλά ταλέντα, απλώς δεν είχε αυτοπεποίθηση, καρδιά και επιθυμία».

«Το ταλέντο δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στην ένταση του πρωταθλήματος»

«Ο Ντίας δεν θα είχε ποτέ σκοράρει τέτοιο γκολ στο (αγγλικό) πρωτάθλημα, δεν έχει σημασία με ποιον έπαιζε. Δεν ήταν το είδος του πρωταθλήματος»

«Ο Ζιλ Ντίας σκόραρε στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό! Φυσικά .... Δεν παίζει για την Φόρεστ. Γι 'αυτό»