Ανακοίνωσε τον Άαρον Ράμσεϊ η Γιουβέντους

Και επίσημα, πλέον, ο Ααρον Ράμσεϊ θα συνεχίσει την καριέρα του, από το προσεχές καλοκαίρι, στη Γιουβέντους.

Ανακοίνωσε τον Άαρον Ράμσεϊ η Γιουβέντους

Ο διεθνής Ουαλός μέσος, που στις 30 Ιουνίου μένει ελεύθερος από την Αρσεναλ, συμφώνησε με τους διοικούντες τη Γιουβέντους και το καλοκαίρι θα γίνει κάτοικος Τορίνου. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε, αργά χθες το βράδυ, την απόκτηση του 28χρονου διεθνή μέσου.

Ο Ράμσεϊ, ο οποίος έκανε 359 συμμετοχές στην Αρσεναλ με 61 γκολ και 57 ασίστ, υπέγραψε ως το 2023 και θα λαμβάνει ετησίως 7,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους, ενώ η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα πληρώσει στην Αρσεναλ το ποσό των 3,7 εκατ. ευρώ ως τροφεία. Ο ίδιος ο διεθνής άσος τόνισε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του:

«Εχω ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους. Ηθελα να κάνω αυτή την προσωπική δήλωση για όλους τους οπαδούς της Αρσεναλ που υπήρξαν και είναι εκπληκτικά πιστοί και με υποστηρίζουν. Με καλωσορίσατε ως έφηβο και ήσασταν εκεί για μένα σε όλις τις καλές και δύσκολες στιγμές που έζησα στην ομάδα. Φεύγω με βαριά καρδιά από το βόρειο Λονδίνο έπειτα από 11 απίστευτα χρόνια εδώ. Σας ευχαριστώ. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% για την ομάδα και ελπίζω να τελειώσω δυνατά τη σεζόν, πριν ανοίξω αυτό το νέο κεφάλαιο στο Τορίνο».