Σολάρι: «Ο Μαρσέλο είναι αφοσιωμένος στη Ρεάλ»

Ο τεχνικός των «μερένχες» απάντησε με τον τρόπο του στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βραζιλιάνο να μετακομίζει στο Τορίνο.

Σολάρι: «Ο Μαρσέλο είναι αφοσιωμένος στη Ρεάλ»

Ο Μαρσέλο είναι ο μεγάλος μεταγραφικός «καημός» της Γιουβέντους για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Βραζιλιάνος σταρ θέλει ν' αλλάξει ομάδα και έχει εκφράσει στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης την επιθυμία να μετακομίσει στην Ιταλία και στο Τορίνο, όπου θα βρει τον καλό του φίλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος, μάλιστα, διαδραματίζει και το ρόλο του «μεσάζοντα», προσπαθώντας να πείσει τον διεθνή άσο να τον ακολουθήσει στη Serie A.

Τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως η «Γηραιά Κυρία» έχει βρει τη φόρμουλα για την απόκτηση του Μαρσέλο, καθώς προτίθεται να πουλήσει τον Αλεξ Σάντρο, πιθανότατα σε ομάδα της Premier League, με Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρονται, και θα προσφέρει περίπου 50 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα για τον 30χρονο διεθνή άσο, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Σαντιάγο Σολάρι, πήρε θέση στο θέμα, μετά το χθεσινό ματς στη Βαρκελόνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας, και διέψευσε τις φήμες: «Ο Μαρσέλο είναι ο δεύτερος αρχηγός μας, και είναι 100% αφοσιωμένος στη Ρεάλ».

Σχετικά με το ματς στο Καμπ Νου τόνισε: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Είχαμε πάντως ευκαιρίες να σκοράρουμε και στα δύο ημίχρονα. Πάντως ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για μας και τους φιλάθλους. Το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό και όλα μπορούν να γίνουν στη ρεβάνς. Υπάρχει πολλή ποιότητα και στις δύο ομάδες».