Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Το «εισιτήριο» θα κριθεί στη ρεβάνς! (vid)

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου έμειναν στο 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey στο Καμπ Νου. Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του «Clasico».

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Το «εισιτήριο» θα κριθεί στη ρεβάνς! (vid)

Δεν ανέδειξε νικητή το ισπανικό «Clasico» που διεξήχθη ενώπιον 92.008 θεατών στο Καμπ Νου το βράδυ της Τετάρτης (6/2), στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Copa del Rey. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο ισόπαλο 1-1, συνεπώς όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Μπερναμπέου στις 27 Φεβρουαρίου, σε ό,τι έχει να κάνει με το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του θεσμού!

Οι «μερένγκες» ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα στο πρώτο 25λεπτο, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 6' με τον Λούκας Βάσκες και χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, απέναντι σε μια απόλυτα αιφνιδιασμένη Μπάρτσα.

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:

Οι «μπλαουγκράνα» ισορρόπησαν στο μισάωρο, είχαν δοκάρι με τον Ράκιτιτς στο 32' και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σχετικά γρήγορα στην επανάληψη με τον εξαιρετικό Μάλκομ, παίρνοντας συνάμα και «πνοή» με την είσοδο του Λιονέλ Μέσι στο ματς, δεδομένου ότι ο Αργεντινός σταρ είχε μείνει αρχικά στον πάγκο προερχόμενος από τραυματισμό.

Το 1-1, όμως, δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς... λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς σε τρεις εβδομάδες!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ράκιτιτς (63' Βιδάλ), Μπούσκετς, Άρτουρ Κοουτίνιο (64' Μέσι), Μάλκομ (λ.τρ. 76' Αλενιά), Σουάρες.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Σαντιάγκο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μάρκος Γιορέντε (63' Καζεμίρο), Μόντριτς, Κρόος, Λούκας Βάσκες (84' Ασένσιο), Βινίσιους (63' Μπέιλ), Μπενζεμά.