Κεραυνοί Ζοσέ Ανιγκό

Σε δηλώσεις του στον γαλλικό Τύπο, ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε για την τωρινή κατάσταση της Μαρσέιγ.

Κεραυνοί Ζοσέ Ανιγκό

Ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου, Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου θα αναλάβει υπεύθυνος μεταγραφών του Ολυμπιακού, μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο της Μαρσέιγ, την μεταγραφή του Στρούτμαν και την κακή διαχείριση του Αμερικανού προέδρου της ομάδας, Φρανκ ΜακΚορτ.

«Προσφέρουμε πενταετές συμβόλαιο στον Στρούτμαν. Αναρωτιέμαι εάν ήμουν εγώ υπεύθυνος για αυτή την αποτυχία αφήνοντας 60 εκατ. ευρώ στον πάγκο θα έλεγαν για μη διαφάνεια του Ανιγκό. Δεν είμαι όμως εγώ υπεύθυνος και χαμογελάω με όσα βλέπω. Όσοι μιλούσαν πολύ θα βλέπουν πως σήμερα το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο απλό» είπε.

Και συνέχισε: «Θα πρέπει να σταματήσει όλο αυτό στη Μαρσέιγ. Δεν ξέρω καν ποιο είναι το πρότζεκτ της ομάδας. Στην Μαρσέιγ δεν έχουν κάνει καμιά ανακοίνωση. Να δείξεις ποιος είσαι και τι θέλεις να κάνεις».

Για να καταλήξει: «Οι οπαδοί πλέον μπορούν να συγκρουστούν για πολλά πράγματα. Νομίζω πως η ιστορία του Γκαρσία θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Δεν βλέπω να πηγαίνει μακρύτερα και οι οπαδοί δεν πρόκειται να σταματήσουν».