Στο χειρουργείο ο Τζο Γκόμεζ

Σε επέμβαση θα υποβληθεί ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζο Γκόμεζ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κάταγμα που υπέστη στο πόδι στη διάρκεια της αναμέτρησης της 5ης Δεκεμβρίου με την Μπέρνλι.

Στο χειρουργείο ο Τζο Γκόμεζ

Ο 21 ετών σέντερ μπακ Τζο Γκόμεζ διακομίσθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου ύστερα από μια... «μονομαχία» του με τον αρχηγό της Μπέρνλι Μπεν Μι στον αγώνα της 5ης Δεκεμβρίου.

Αρχικά η Λίβερπουλ είχε γνωστοποιήσει ότι ο Γκόμεζ θα έμενε εκτός δράσης για έξι εβδομάδες και αναμένεται να επιστρέψει στην διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο οι «κόκκινοι» δεν έχουν θέσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την ανάρρωσή του.

Ο Άγγλος διεθνής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας, είχε καταγράψει 18 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ πριν τον τραυματισμό του. «Είναι ένα πλήγμα για το παιδί και για μας, επειδή πριν τον τραυματισμό βρισκόταν σε τόσο φανταστική κατάσταση» δήλωσε ο προπονητής των «Ρεντς», Γιούργκεν Κλοπ, και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι υπερβολικά πολύτιμος για να πάρουμε κάποιο ρίσκο, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον μας, επομένως θα κάνουμε αυτή τη διαδικασία και θα επιστρέψει όταν είναι έτοιμος».

Δεδομένου ότι οι Γκόμεζ και Ντέγιαν Λόβρεν (τένοντας) παραμένουν εκτός δράσης, οι μόνοι «ετοιμοπόλεμοι» κεντρικοί αμυντικοί της Λίβερπουλ είναι οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζόελ Μάτιπ.