Μανωλάς σε οπαδό της Ρόμα: «Ράψτο!» (vid)

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του Κώστα Μανωλά σε οπαδό της Ρόμα κατά την αναχώρηση των «τζιαλορόσι» την Τρίτη (29/1) για τη Φλωρεντία!

Μανωλάς σε οπαδό της Ρόμα: «Ράψτο!» (vid)

Η εκτός έδρας ισοπαλία με την Αταλάντα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε (3-3 από 3-0 υπέρ της Ρόμα) δεν «κάθισε» καλά στους οπαδούς της Ρόμα.

Οι τελευταίοι φρόντισαν να το εκφράσουν κατά την αναχώρηση των «τζιαλορόσι» για τη Φλωρεντία, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα σε νοκ άουτ παιχνίδι για τη φάση των «8» του ιταλικού Κυπέλλου.

Μερικές δεκάδες φίλοι της ομάδας της Ρώμης συγκεντρώθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου βρισκόταν η αποστολή της ομάδας και ένας εξ αυτών φώναξε «ξυπνήστε!» στους παίκτες, κάτι που δεν δέχθηκε με τον... καλύτερο τρόπο ο Κώστας Μανωλάς.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού απάντησε σε έντονο ύφος στον οπαδό λέγοντάς του «Stai zitto», το οποίο σημαίνει «ράψε το στόμα σου»!

Παρόμοιο διάλογο με τους οπαδούς είχε και ο Αλεξάνταρ Κολάροφ, ενώ οι Έντιν Τζέκο και Ντανιέλε Ντε Ρόσι έτυχαν καλύτερης μεταχείρισης, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους λιγοστούς φίλους της Ρόμα!

Δείτε το βίντεο με το συμβάν: