Η φημολογία για Μοντέστο που είδε ξανά τη Νότιγχαμ (pic)

Ο Κορσικανός επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού παρακολούθησε το ματς της Φόρεστ με τη Γουίγκαν.

Η φημολογία για Μοντέστο που είδε ξανά τη Νότιγχαμ (pic)

Τη Γουίγκαν υποδέχτηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ για τη Championship και μάλιστα επικράτησε με σκορ 3-1. Το θέμα είναι πως στο γήπεδο βρέθηκε και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Κορσικανός θυμίζουμε πως πριν μερικές εβδομάδες ήταν και πάλι στην Αγγλία και μάλιστα τότε μαζί με τον Κυριάκο Δουρέκα είχε παρακολουθήσει το ματς της Νότιγχαμ με την Τσέλσι.

Η συχνή παρουσία του Μοντέστο στα παιχνίδια της Νότιγχαμ έχει γίνει ήδη θέμα στην Αγγλία. Οι Βρετανοί στέκονται τονίζουν στα ρεπορτάζ τους πως ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ παρακολουθεί συνεχώς τη Φόρεστ και μάλιστα θεωρούν πως αυτό δεν συμβαίνει τυχαία.

Με τη μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται σε εξέλιξη η παρουσία του Μοντέστο στην Αγγλία και σε παιχνίδι της Νότιγχαμ δεν είναι τυχαία. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Το αντίθετο συμβαίνει με τον Μοντέστο προφανώς να έχει λόγο σε θέματα της αγγλικής ομάδας και γι’ αυτό άλλωστε και στα αγγλικά Μέσα έχει κυκλοφορήσει η σημερινή του φωτογραφία στην οποία διακρίνεται και ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μιλτιάδης.