Πλησιάζει στην Αλ Ιτιχάντ ο Αζεντίν Ουναΐ
Οι Σαουδάραβες πληρώνουν 20 εκατομμύρια για τον Μαροκινό χαφ.
Η Αλ-Ιτιχάντ κατέθεσε πρόταση στη Χιρόνα για τον Αζεντίν Ουναΐ καλύπτοντας την ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ που έχει θέσει η ισπανική ομάδα.
Σύμφωνα με δημοισεύμα από τη Σαουδική Αραβία, οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων βρίσκονται σε εξέλιξη, με την Αλ-Ιτιχάντ να εμφανίζεται αισιόδοξη για θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων.
Όπως αναφέρεται, η ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ, με τη σαουδαραβική ομάδα να επιδιώκει την καταβολή του ποσού σε δύο ή τρεις δόσεις αντί για εφάπαξ πληρωμή.
Ο Ουναΐ μετακόμισε στη Χιρόνα το καλοκαίρι του 2025 από τη Μαρσέιγ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2030. Στην πρώτη του σεζόν στη La Liga είχε θετική παρουσία, καταγράφοντας 24 συμμετοχές, πέντε γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με την ομάδα του ωστόσο να υποβιβάζεται στη La Liga 2.