Επιστρέφει ο Μαζουακού

Ο Γάλλος μπακ εξέτισε την τιμωρία έξι αγωνιστικών  και τίθεται ξανά στη διάθεση του Μόγες για τα ματς της Γουέστ Χαμ.

Επιστρέφει ο Μαζουακού

Στο ματς της Γουέστ Χαμ με τη Γουίγκαν ο Αρτούρ Μαζουακού είχε φτύσει αντίπαλο του με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα και να τιμωρηθεί με έξι αγωνιστικές από την ομοσπονδία. Ο Γάλλος μπακ εξέτισε την τιμωρία του και είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στις υποχρεώσεις της ομάδας του στο ερχόμενο ματς με τη Σαουθάμπτον.

Στο διάστημα της απουσίας του η Γουέστ Χαμ πέτυχε μόνο μία νίκη επί της Γουότφορντ και από ‘κει και πέρα είχε μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Ο Ντέιβιντ Μόγες περιμένει πως και πως την επιστροφή του «Μαζού» στη δράση, όπως το ίδιο ισχύει και για τον ίδιο.

Ο Γάλλος μπακ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και για το διάστημα που έμεινε εκτός: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος για εμένα, επειδή δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα και με τα αποτελέσματα που είχαμε έγινε ακόμα πιο δύσκολο, αλλά τώρα είμαι έτοιμος και ελπίζω ότι θα βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ», είπε ο Γάλλος μπακ.

«Την πρώτη εβδομάδα ήμουν πολύ απογοητευμένος και τα είχα με τον εαυτό μου. Θα πρέπει, όμως, να προχωρήσω επειδή έτσι είναι η ζωή και όλοι κάνουν λάθη. Είμαι έτοιμος, μπορώ να παίξω για μεγάλο διάστημα και να βοηθήσω την ομάδα ομάδα να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του πρώην μπακ του Ολυμπιακού για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.