Και τέταρτη αλλαγή στην παράταση Champions και Europa League

Η UEFA προανήγγειλε μερικές επιπλέον αλλαγές στο Champions και το Europa League απ' τη νέα σεζόν, μεταξύ των οποίων είναι κι η τέταρτη αλλαγή στην παράταση απ' τη φάση των νοκ άουτ.

Και τέταρτη αλλαγή στην παράταση  Champions και Europa League

Ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο η UEFA ανακοίνωσε ότι έπονται αλλαγές σε Champions και Εuropa League, με σημαντικότερη την αλλαγή ώρα από τις 21:45 στις 19:55 και 22:00.

Την περασμένη Τρίτη, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε μερικές ακόμα αλλαγές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και στο Europa League, με σημαντικότερη την απόφαση να επιτρέπεται η τέταρτη αλλαγή στην παράταση απ' τη φάση των νοκ άουτ.

Επιπλέον, στους τελικούς των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως και στο Super Cup Ευρώπης, οι συμμετέχουσες ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να συμπεριλάβουν στην αποστολή τους 23 παίκτες αντί για 18 με 12 από τους οποίους να κάθονται στον πάγκο αντί για 7.

Τέλος, αποφασίστηκε πως αν μία ομάδα κατακτήσει το Europa League για τρεις διαδοχικές φορές ή το έχει κατακτήσει συνολικά πέντε φορές κατά το παρελθόν, της επιτρέπεται να φοράει ένα ξεχωριστό διακριτικό στο μανίκι της. Σημειώνουμε ότι προς το παρόν η μοναδική ομάδα που πληροί τις προϋποθέσεις είναι η Σεβίλλη που το έχει κατακτήσει συνολικά πέντε φορές, αλλά και τρεις σερί (2006, 2007, 2014, 2015, 2016).