Τέλος η προπονητική θητεία του Καπέλο

Αποσύρεται από τους πάγκους ο Φάμπιο Καπέλο μετά και από την πολύ σύντομη θητεία του στην κινέζικη Jiangsu Suning, καθώς είχε δηλώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του.

Τέλος η προπονητική θητεία του Καπέλο

Έπειτα από την ανακοίνωση του Ιταλού τεχνικού πως η ασιατική λίγκα θα είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του, μόνο η επισημοποίηση του «διαζυγίου» μένει ανάμεσα στον ίδιο και την κινέζικη Jiangsu Suning.

Ο 71χρονος πολύπειρος προπονητής με πλούσια καριέρα σε Μίλαν, Ρεάλ, Ρόμα, Γιουβέντους, Εθνική Αγγλίας και Εθνική Ιταλίας, ανέλαβε την κινέζικη ομάδα την περασμένη σεζόν και κατάφερε να την κρατήσει στην κινέζικη super league.

Φέτος, με απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες, η διοίκηση της Jiangsu Suning αποφάσισε να τον... «τελειώσει» και μαζί με το συμβόλαιό του τελείωσε και η προπονητική του καριέρα.

Ο απολογισμός από όλα τα χρόνια στους προπονητικούς πάγκους δεν είναι και... «φτωχός». Ο Καπέλο έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα, 3 supercoppa, 1 Champions League, κι 1 ευρωπαϊκό super cup με τη Μίλαν, 2 πρωταθλήματα με τη Ρεάλ και 1 πρωτάθλημα κι 1 supercoppa με τη Ρόμα.