Μέσι για Ρονάλντο: «Η σχέση μας ήταν πάντα καλή και γεμάτη σεβασμό»

Τι δήλωσε ο Λιονέλι Μέσι για την ποδοσφαιρική αντιπαλότητα και τις συγκρίσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μέσι για Ρονάλντο: «Η σχέση μας ήταν πάντα καλή και γεμάτη σεβασμό»

Για την ποδοσφαιρική αντιπαλότητα και τις συγκρίσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε ο Λιονέλ Μέσι. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν για περίπου 15 χρόνια στο επίκεντρο του «βασιλιά των σπορ», μέσω της θητείας τους σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Αργεντινό «μάγο» να αναφέρει σχετικά:

«Αυτό που συνέβη ήταν μια όμορφη αθλητική αντιπαλότητα. Είναι κάτι φυσιολογικό στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Εγώ ήμουν στην Μπαρτσελόνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, και ανταγωνιζόμασταν για τα πάντα, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, οπότε ο κόσμος μάς συνέκρινε συνεχώς.

Όμως η σχέση μας ήταν πάντα καλή και γεμάτη σεβασμό, και όλα όσα συνέβησαν ήταν καθαρά αθλητικά. Δεν υπήρχε τίποτα προσωπικό. Δεν συναντιόμασταν συχνά, παρά μόνο σε αγώνες ή τελετές βραβεύσεων, και ήμασταν πάντα σε καλές σχέσεις. Τώρα βρισκόμαστε σε διαφορετικές φάσεις της ζωής μας, αλλά αυτό που συνέβη ήταν μια όμορφη αθλητική αντιπαλότητα».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110