Επιστρέφει στη Μαδρίτη ο Ρονάλντο, όχι όμως για τη... Ρεάλ!

Στην ισπανική πρωτεύουσα θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη (22/1) ο σταρ της Γιουβέντους, προκειμένου να παραστεί στη δίκη του για φοροδιαφυγή.

Επιστρέφει στη Μαδρίτη ο Ρονάλντο, όχι όμως για τη... Ρεάλ!

Στα γνώριμα... λημέρια της Μαδρίτης επιστρέφει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όχι όμως για χάρη της πρώην ομάδας του της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος σταρ θα πρέπει ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα την προσεχή Τρίτη (22/1), προκειμένου να δώσει το «παρών» στη δίκη του για φοροδιαφυγή.

Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος έφυγε από τους «μερένγκες» για τους «μπιανκονέρι» τον περασμένο Ιούλιο, αναμένεται να κριθεί ένοχος, αφού συμφώνησε με τις ισπανικές φορολογικές αρχές το καλοκαίρι του 2018 να καταβάλει ποσό 18,8 εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως είναι απίθανο να εκτίσει έστω και ένα μικρό διάστημα στη φυλακή, σύμφωνα με το ισπανικό δίκαιο.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους κατηγορείται ότι απέφυγε να καταβάλει 5,7 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους, κάτι που ο ίδιος έχει αρνηθεί. Συνολικά, αν συνεκτιμηθούν και οι συσσωρευμένοι τόκοι, ο Ρονάλντο θα κληθεί να καταβάλλει σχεδόν 19 εκατομμύρια ευρώ. Το ταξίδι του στη Μαδρίτη έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα (21/1), αμέσως μετά το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Κιέβο.