Μπαρτσελόνα: Χωρίς Γιαμάλ το υπόλοιπο της σεζόν...
Η Μπαρτσελόνα χάνει, για το υπόλοιπο της σεζόν, τον Λαμίν Γιαμάλ μετά τον μυικό του τραυματισμό στο ματς με την Θέλτα, αλλά ο 18χρονος αναμένεται να προλάβει το Μουντιάλ της Αμερικής
Οι φόβοι των φίλων και των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν αφού ο Λαμίν Γιαμάλ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά τον μυικό τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό (22/04) ματς με την Θέλτα στο «Καμπ Νόου»
Ο 18χρονος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι (το οποίο ο ίδιος είχε κερδίσει) - χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με 1-0 επί των Γαλιθιάνων- αλλά ταυτόχρονα τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να πέσε στο έδαφος και να γίνεικ αναγκαστική αλλαγή.
Όπως έγινε γνωστό από τον καταλανικό σύλλογο ο ταλαντούχος εξτρέμ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και δεν θα είναι στις υπηρεσίες του Χανσι Φλικ για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ωστόσο δεν ήταν μόνο η Μπαρτσελόνα που αγωνιούσε για την κατάσταση του.
Η Εθνική Ισπανίας ήταν σε αναμμένα... κάρβουνα ενόψει του Μουντιάλ, ωστόσο όπως ενημέρωσε η Μπαρτσελόνα, ο Γιαμάλ θα είναι έτοιμος και θα δώσει το παρών στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.