O Μουρίνιο «έσπασε» τη σιωπή του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

O Πορτογάλος προπονητής μίλησε για πρώτη φορά για την πρώην ομάδα του, τονίζοντας ότι κανένας δε γνωρίζει πραγματικά τι συνέβαινε στα εσωτερικά των κόκκινων διαβόλων».  

O Μουρίνιο «έσπασε» τη σιωπή του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη στο beIN Sports και αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούσαν στο αγγλικό σωματείο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβαινε στην αγγλική ομάδα, αλλά και το παρασκήνιο όσον αφορά σε υποθέσεις που επηρέασαν τον σύλλογο και τους παίκτες.

«Ορισμένες φορές κριτικάρουμε και σχολιάζουμε μονάχα όσα βλέπουμε, αλλά αρκετές φορές δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο και πόσα πράγματα επηρεάζουν την κατάσταση. Θεωρώ μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου τη δεύτερη θέση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League».

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε ακόμα για το μέλλον του στην προπονητική, δηλώνοντας ότι προτίθεται να συνεχίσει να εργάζεται στο υψηλότερο επίπεδο:

«Δεν θα σταματήσω. Είμαι ακόμα πολύ νέος. Θέλω να προπονήσω για πολλά ακόμα χρόνια. Άλλωστε σε λίγες βδομάδες θα είμαι μόνο 56 ετών. Πολύ νέος, αλήθεια, πολύ νέος. Ανήκω στους κορυφαίους του ποδοσφαίρου κι εκεί σκοπεύω να παραμείνω».

Τέλος, ο Special One αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ημέρα που έπεισε τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, να φέρει στους «μπλε» τον Ντιντιέ Ντρογκμπά το 2004:

«Με ρωτούσε ποιον; Που παίζει αυτός; Και εγώ απλά του έλεγα κ. Αμπράμοβιτς πλήρωνε και μη μιλάς»!