Φλικ: «Μπορεί να κάνει λάθη ο Γιαμάλ, αλλά εγώ θα τον προστατεύω»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, υπερασπίστηκε με δηλώσεις του τον Λαμίν Γιαμάλ. 

Φλικ: «Μπορεί να κάνει λάθη ο Γιαμάλ, αλλά εγώ θα τον προστατεύω»

Ο Λαμίν Γιαμάλ, όπως ήταν φυσικό κυριάρχησε στη συνέντευξη Τύπου του Χάνσι Φλικ, ενόψει του αγώνα του Champions League εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης (8/4, 22:00).

Ο Ισπανός επιθετικός δεν πανηγύρισε το γκολ του Λεβαντόφσκι και επειδή έφυγε από το γήπεδο θυμωμένος παρά τη νίκη. Ο Γερμανός προπονητής υπενθύμισε σε όλους ότι είναι μόνο 18 ετών και ότι, ακόμα κι αν κάνει λάθη, θα τον υπερασπίζεται πάντα.

Συγκεκριμένα είπε: «Είπα ήδη το Σάββατο μετά τον αγώνα ότι προσπάθησε τα πάντα. Ο Λαμίν είναι 18 ετών και για μένα είναι ένας απίστευτος παίκτης. Μερικές φορές, βλέπεις ότι αυτό που κάνει είναι απίστευτο, αλλά είναι μόνο 18 και μερικές φορές θυμώνει αν τον αντικαταστήσω ή αν έχει βρεθεί σε μια κατάσταση όπου είχε τέσσερις ή πέντε παίκτες, σούταρε και αστόχησε.

Μπορεί να είναι απογοητευτικό αν δεν σκοράρει, αλλά είναι ένας παθιασμένος παίκτης και τον υποστηρίζω. Είναι στο σωστό δρόμο και τον βοηθάμε να εξελιχθεί στο σωστό περιβάλλον. Δεν χρειάζεται όλα όσα κάνει να προκαλούν μεγάλη δημοσιότητα. Ξέρω ότι όλοι τον έχουν στραμμένο στο μάτι επειδή είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά είναι μόνο 18. Του έχω πει ότι μπορεί να κάνει λάθη, ότι θα τον προστατεύσω. Θα είναι ένας από τους καλύτερους ή ο καλύτερος παίκτης στο μέλλον».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110