Τα βρήκε με Περέιρα η Φενέρ

Συμβιβαστική λύση βρέθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές για την αποζημίωση του Πορτογάλου προπονητή.

Τα βρήκε με Περέιρα η Φενέρ

Δεν υπάρχουν και οι καλύτερες αναμνήσεις από τον Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός το διάστημα που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν κατάφερε με το έργο του να μείνει αξέχαστος. Το αντίθετο μάλιστα. Φεύγοντας, πάντως, από τους Πειραιώτες πήγε στη Φενερμπαχτσέ και εκεί είχε να διαχειριστεί μία ομάδα με μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ούτε εκεί φυσικά μπορεί να πει κανείς ότι πέτυχε και οι Τούρκοι ακόμα και τώρα τον θυμούνται για την αποτυχία του να διαχειριστεί ένα πολύ πλούσιο και ταλαντούχο ρόστερ. Στη συνέχεια πήγε στη Μόναχο 1860 την οποία και έριξε κατηγορία. Τώρα βρίσκεται στη Σαγκάη και συγκεκριμένα στη SIPG.

Γιατί γίνεται όλη αυτή η αναφορά στον Βίτορ Περέιρα; Αφορμή στάθηκαν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία σύμφωνα με τα οποία ο Πορτογάλος τεχνικός τα βρήκε με τη Φενεμπαχτσέ και η μεταξύ τους διαμάχη θα λυθεί χωρίς να φτάσει το θέμα στα δικαστήρια. Οι δύο πλευρές βρήκαν μία συμβιβαστική λύση και ο Περέιρα θα πάρει ένα μέρος των χρημάτων που δικαιούται ως αποζημίωση από την τουρκική ομάδα.