Πάρντο: «Ολυμπιακός και μάνατζερ έκαναν τη ζωή μου αφόρητη!»

Ο Φελίπε Πάρντο προέβη σε δηλώσεις ως παίκτης της Τολούκα, ισχυριζόμενος ότι του είχε γίνει ψυχολογικός «πόλεμος» στο τελευταίο του διάστημα στον Πειραιά!

Πάρντο: «Ολυμπιακός και μάνατζερ έκαναν τη ζωή μου αφόρητη!»

«Πόλεμο νεύρων» ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε ο Φελίπε Πάρντο στο τελευταίο του διάστημα στον Πειραιά, στις πρώτες δηλώσεις του με τη φανέλα της μεξικανικής Τολούκα!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της ομάδας του Μεξικού και μάλιστα έκανε και το ντεμπούτο του στη νίκη επί της Πουέμπλα, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο για 28 λεπτά.

Στο πλαίσιο της παρθενικής του εμφάνισης με τα χρώματα της Τολούκα, ο Κολομβιανός εξτρέμ παραχώρησε δηλώσεις κάνοντας αναφορά και στον Ολυμπιακό, στις οποίες υποστήριξε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στην Ελλάδα χειρίζονται διαφορετικά τα πράγματα... Οι μάνατζερ και η ομάδα προσπάθησαν να κάνουν τη ζωή μου αφόρητη! Γι' αυτό δεν έπαιζα και δεν είχα ρυθμό, όμως ήμουν δυνατός και επαγγελματίας και δεν πτοήθηκα. Κάποιος άλλος πιο αδύναμος στη θέση μου θα είχε "σπάσει", όμως εγώ συνέχισα να δουλεύω σκληρά, παρέμεινα σε καλή φόρμα και προχώρησα μπροστά».