Ο Τουρέ μίλησε για τον λόγο που έφυγε από τον Ολυμπιακό

Ο Ιβοριανός μίλησε για το «διαζύγιο» με τους Πειραιώτες και για το μέλλον του τονίζοντας πως δεν τελειώνει η καριέρα του.

Ο Τουρέ μίλησε για τον λόγο που έφυγε από τον Ολυμπιακό

Ο Γιάγια Τουρέ επέστρεψε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό μετά βαΐων και κλάδων με τον κόσμο να τον αποθεώνει και οι προσδοκίες να είναι μεγάλες. Ο Ιβοριανός χαφ το είχε υποσχεθεί, άλλωστε ότι κάποια μέρα θα επέστρεφε στην ομάδα του Πειραιά.

Δεν είναι, όμως, παίκτης που του αρέσει να κάθεται στον πάγκο. Ο Τουρέ θέλει να είναι πρωταγωνιστής και στον Ολυμπιακό δεν ήταν εύκολο να βρει θέση στην ενδεκάδα της ομάδας, αφού υπάρχει πληρότητα στη μεσαία γραμμή. Ο Μαρτίνς δύσκολα θα άλλαζε τις ισορροπίες και θα τον έβαζε στο… κόλπο και ο Τουρέ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σε δηλώσεις του στο Sky Sports ο Τουρέ τόνισε πως το «διαζύγιο» του με τον Ολυμπιακό δεν σημαίνει και το τέλος της καριέρας του. «Δεν είναι αυτό το ποδοσφαιρικό μου τέλος. Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Πήγα στον Ολυμπιακό αλλά έφυγα γιατί δεν ήμουν χαρούμενος. Η νοοτροπία και η φιλοσοφία ήταν πολύ διαφορετική και δεν ήταν τελικά καλή επιλογή για μένα», είπε ο Ιβοριανός.

Στη συνέχεια ο έμπειρος χαφ παραδέχτηκε πως η επιλογή να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ήταν συναισθηματική. «Ίσως και να ήταν μία επιλογή με συναισθηματικά κριτήρια γιατί από εκεί ξεκίνησα και ήθελα να δώσω κάτι πίσω στον κόσμο. Είμαι πολύ γνωστός και ήθελα να προσφέρω αλλά δεν βρήκα αυτά που περίμενα. Εάν γίνεται θα ήθελα να παίξω για άλλα 2 χρόνια. Θα δούμε. Σε νέα διοργάνωση και με άλλη νοοτροπία και φιλοσοφία. Πιστεύω ότι ένας παίκτης παίζει έως τα 42 αλλά θα δούμε».